Παραγωγοί

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Βασίλης Παναγόπουλος

Μουσικός παραγωγός ραδιοφώνου πολλών σταθμών του νομού Μεσσηνίας. Ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό του κάθε ηλικίας καθώς η καριέρα του ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του 90!! Θα τον ακούσετε σε έντεχνο αλλά και σε λαϊκό ελληνικό πρόγραμμα μαζί με τους Δαμιανό, Μιχάλη αλλά και το γιο του Θεμιστοκλή απογειώνοντας το κέφι ψηλά!!

Θέμης Παναγόπουλος

Το μήλο κάτω από τη μηλιά….ανερχόμενο αστέρι όχι μόνο του ποδοσφαίρου αλλά και του ραδιοφώνου!!!Όπλο όπως τον έχουν χαρακτηρίσει οι φίλοι του…. Ιδιαίτερο μουσικό «δέσιμο’ έχει με τον παραγωγό Ανδρέα Φωτεινέα καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους τίποτα δεν αφήνουν ασχολίαστο!!!

Μιχάλης Σκλάβος

Από τους μουσικούς παραγωγούς μας με…. πτυχίο!! απόφοιτος του μουσικού σχολείου Καλαμάτας αλλά στην πορεία τον κέρδισε η Πληροφορική. Όλα όμως γι’ αυτόν συνδυάζονται μιας και είναι ο δημιουργός της σελίδας του Radio Blackstar!!! Ιδιαίτερη αδυναμία έχει στην έντεχνη μουσική ενώ αγαπημένος του καλλιτέχνης …ο Γ. Σαμπάνης. Tο δυνατό του βιογραφικό επισφραγίζεται με τη συμμετοχή του στην παραγωγή x factor και τη γνωριμία με τον έλληνα θεό Σάκη Ρουβά!!!

Δαμιανός Ροίλος

Χρόνια μουσικός παραγωγός σε πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Μεσσηνίας, ενώ είναι ιδιοκτήτης στο ΡΕΜΕΝΤΖΟ στην αποβάθρα Κυπαρισσίας. Μαζί με τον Βασίλη Παναγόπουλο έχουν αναλάβει το λαϊκό πρόγραμμα ικανοποιώντας απόλυτα τους λάτρεις του είδους….

Kωνσταντίνος Κωστόπουλος

Ξεκίνησε να ασχολείται με τα μουσικά δρώμενα και συγκεκριμένα ως DJ από την ηλικία τον 15 του χρόνων, δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες. Η αντίδραση του κόσμου στις μουσικές του επιλογές ήταν κάτι που τον ερέθισε και τον εκανε να δει την αγάπη του για την μουσική πιο επαγγελματικά, πλέον απο το 2002 και μετά ειναι ένας απο τους μεγαλύτερους μουσικούς παραγωγους της χώρας μας.

Αλεξάνδρα Γκότση

Καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας, όχι μουσικής αλλά Γεωλογίας! Η αγάπη της για τη μουσική χάνεται στο βάθος του χρόνου… fun του Ρουβά αλλά και του ελληνικού έντεχνου (ροκ και μη). Η διάθεση της όμως ανεβαίνει ιδιαίτερα με old time classics κομμάτια καθώς και με ξένη mainstream μουσική…..

Γιώργος Τσάλτας

Καθηγητής Βιολογίας στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας με ιδιαίτερη αγάπη στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι……Ο έρωτάς του για την Αννούλα (Βίσση) είναι δεδομένος αλλά και κατοχυρωμένος ως επίσημο μέλος στο fun club της!!! Βέβαια έχει κάποια μουσικά παραστρατήματα προς το ξένο ρεπερτόριο αλλά δε φταίει αυτός παρά μόνο η Γκότση….

Ανδρέας Φωτεινέας

Από τους δυναμικότερους μουσικούς παραγωγούς στο χώρο της ροκ μουσικής σκηνής!!! Βέβαια η κλίση του προς την ξένη ροκ είναι πλέον ολοφάνερη ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ακροατές του είδους!!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Kατηγορίες

Advertising

2017 Radioblackstar.com Powered By Sklavos IT Solutions